Актриса "Жіночого кварталу", Олена Кравець із "Квартал 95" не часто ділиться з шанувальниками якими-небудь фотографіями та відео у соціальній мережі Instagram.

Але зараз вона написала велику публікацію, в якій знімок, зроблений в Ужгороді якийсь час тому... на ньому жінка з'явилася з акторами Маріупольського драмтеатру, знищеною рашистами ще кілька місяців тому.

Олена Кравець. Фото: instagram.com/lennykravets/

Олена Кравець розповіла, що це ті самі люди, які працювали у тому будинку до руйнування, бували у гремерках, отримували квіти після вистав.

"Лише кілька акторів дивом вижили після страшного прильоту... Учора я випадково потрапила на генеральний прогін їхньої вистави-сторітелінгу "Маріупольська драма", яка зараз йде в Ужгороді. Місто та Закарпатський театр прихистили цих людей цілими родинами І грають вони теж як однією сім'єю. Але, ймовірно, "грають" тут не зовсім властиве слово. Це швидше розповідь, розмова, спогади, засновані на реальних подіях і відчуттях...", - пише Олена Кравець.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Жінка також розповіла про невелику особливість. Про те, що під час виступу глядачі можуть бути просто на сцені. Їхні актори з майстерністю переносять до залів та сховищ Драмтеатру березня 2022 року.

Олена Кравець. Фото: скриншот Instagram

"Дякую, що прийшли до нас! До зустрічі вже у Києві", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Олену Кравець зірку "Кварталу 95" затиснули в натовпі, зізналася, що скучила за обіймами: "Є з ким"

Як повідомляв "Знай.uа", Олена Кравець із "Квартал 95" присвятила себе важливій місії: "На сторожі людяності та світла"

Знай.ua писав, зірка "Кварталу 95" Олена Кравець перетворилася на домогосподарку з хусткою на голові: "Пірнути у свої..."