Відома українська телеведуча та акторка Анастасія Коротка, яка до того ж є дружиною Андрія Бєднякова з "Орла та Решки", активно розвиває свій аккаунт у Instagram і частенько розміщує для шанувальників свіжі публікації. На артистку в соцмережі підписано понад 400 тисяч людей.

Настя Коротка зовсім недавно оголосила про свою вагітність і зараз показує круглий животик, а також ділиться буднями майбутньої мами, хоча у них з Андрієм Бєдняковим вже є донька Ксенія.

Коротка та Бєдняков з донькою, фото з Instagram

Цього разу ведуча розповіла, чим закінчилася історія зі шторами, які вона прикріпила не найнадійнішим способом на якісь липучки. На жаль, вони все ж таки впали і оскільки чоловіка поряд не було, адже він залишився в Україні, на допомогу Анастасія покликала якогось Олега, який проживає поряд з нею в Лос-Анджелесі.

Він повісив штори і допоміг ще з деякими домашніми справами.

Популярні новини зараз

Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Показати ще

"Прибив усе як треба, ще чогось натер дзеркало і кран до блиску. Дякую тобі, друже", - повідомила Коротка.

На фото з вагітною артисткою також видно ще одного члена їхньої родини - собаку на прізвисько Буфа, який розвалився з нею на дивані.

Скріншот із Insta Stories, Настя Коротка

Раніше ми писали про те, що дружина Бєднякова з "Орел і Решка" оголила круглий животик, більше не приховуючи вагітності: "Трохи роздуло"

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Бєдняков з "Орла та Решки" поспілкувався з любителем путіна, пояснивши навіщо почалася війна: "З військкомату пишеш?"

Також портал Знай.ua писав, що Андрій Бєдняков наїхав на кума Лободи Анатоліча через Регіну Тодоренко: "Толя, це дно"