Олена-Крістіна Лебідь, телеведуча проекту "Аферисти в сітях", часто радує шанувальників якими-небудь фотографіями та відео в Instagram.

Зараз вона поділилася скріншотом кумедної публікації із соціальної мережі Twitter, яка досить тонко описує ситуацію в рамках повномасштабного наступу рашистів, розпочатого 24 лютого 2022 року.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

Нещодавно, як ви пам'ятаєте, російський президент оголосив про початок "часткової" мобілізації, хоча веслують абсолютно всіх. Це ще один крок до прискореного розвалу РФ. У зв'язку з цим Володимир Зеленський та багато інших представників влади, оборонних відомств нагадали, що робити росіянам, щоб не повернутися згодом додому у сміттєвому пакеті.

Але наші агресивні сусіди обурились і цією допомогою із нашого боку.

Популярні новини зараз

Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

"Українці знову підвели братів-росіян. За номером, який вони дали новоствореним росіянам для оформлення здачі в полон, неможливо додзвонитися, постійно зайнято. Невже не можна задіяти більше операторів і збільшити час їхньої роботи?", - говориться там.

Олена-Крістіна Лебідь. Фото: іnstagram.com/elena_kristina_lebed/

"Завжди їх підводимо", "Ви уявляєте, скільки охочих хоче в полон? Тільки нам і рань не потрібна, охороняти і годувати ту наволоч. Нехай шуруют звідки прийшли" , - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, ведуча "Аферистів у сітях" Олена-Крістіна Лебідь показала незвичайний екстремальний пірсинг: "Я його нюхала"

Як повідомляв "Знай.uа", Олена-Крістіна Лебідь розповіла, як наживаються на ЗСУ, у небезпеці кожен: "Ви влетите на три-п'ять тисяч гривень"

Знай.ua писав, Олена-Крістіна Лебідь розкрила аферу з дровами перед важкою зимою: "На 14 тисяч потрапила"