Даша Астаф'єва - відома українська виконавиця та модель, що набула популярності за допомогою журналу Playboy та складу групи NikitA.

Зараз вона поділилася новими кадрами, опинившись у чорному боді, панчохах і з вудкою в руках, а ще заговорила про щось особливе, що вони готують для сердець усіх громадян нашої країни.

Даша Астафьєва. Фото: скрін youtube

"Усіляко уникаю способів турбо-блогерів з опитуваннями, щоб не бути банальним. Але наступне питання вкрай потрібне нам із командою. Ми готуємо ретельну зброю для ваших сердець! Українська. Останнє те, що порвало на шматки. Я про книги. Рекомендуйте відчайдушно! Потрібно що-небудь спіймати. Фотки, щоб ви спіймалися, ваші коментарі – щоб я", - пише Даша Астаф'єва.

На першому кадрі вона розсунула ніжки, поки фотограф зняв її знизу вгору. Одна її рука тримається за бік, друга – тримає вудку. Недарма... дівчина дуже любить цей вид відпочинку. А вже на другому знімку Даша показала свою попу, обернувшись спиною і прямуючи до річки.

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Показати ще

Даша Астафьєва. Фото: скрін youtube

"У Жадана охоче все по суті. Ранні книги дуже смішні. У Любки Дереша класні книги. І у Люко Дашвар. Карпа рання крута, з останнього читала тільки одну книгу, яка не дуже зайшла", - пише один із користувачів у коментарях .

Нагадаємо, Павло Зібров надихнувся Астаф'євій на роздачі борщу для пенсіонерів і захотів так само: "Добра справа"

Як повідомляв "Знай.uа", Даша Астаф'єва, ONUKA та KADNAY взялися за пенсіонерів, борщ у кожну хату: "Важливо обійняти"

Знай.uа писав, Даша Астаф'єва розповіла про родинні зв'язки із зрадницею Повалій, тепер дуже соромно: "Мам?"