Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Настя Каменських у новому пості розповіла про своє найзаповітніше бажання на даний момент - це повернути те почуття безпеки та комфорту, яке раніше здавалося чимось звичним, до війни з росією.

Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux/

Артистка зізналася, що часто згадує про те, як любила готувати на власній кухні, наводити лад у кімнатах, піклуватись про затишок та комфорт, не думаючи ні про що. Вона вірить, що всі українці обов'язково повернуться до тих мирних часів.

"Це мій вид медитації і я неймовірно сумую за часами, коли це було нашою буденністю. Та попереду у нас ще кращі часи, розквіт нашої країни і кожного особисто. Тому що такими сильними, загартованими і готовими до боротьби ми не були ще ніколи 🙏🏼", - додала Каменських.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Багато фанати підтримали Настю, але одиниці все ж таки дорікнули їй у тому, що вона і так перебуває зараз у відносній безпеці, на відміну від тих людей, що проживають в окупації.

Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських достукалася до Ані Лорак і смачно "плюнула" в неї: "Кіркоров сказав мовчати та думати на 2 роки вперед"

Як повідомляв Знай.ua, Потап після повернення розцілував усіх українців і наплював на хейтерів, які пускали отруту: "Хтось там вякнув про мене"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських засмутилася, споглядаючи дорогу за вікном, що веде додому: "Захлинають почуття"