Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA та учасниця шоу "Танці зі зірками" Олександра Заріцька має велику армію шанувальників, яку часто радує свіжими постами в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 310 тисяч людей.

Олександра Заріцька вирішила звернутися до українців перед прем'єрою нового сезону шоу "Голос країни", яка було під великим питанням через війну в країні. Співачка усвідомлює, що не всі глядачі готові до перегляду телевізійних проектів, проте частина все ж таки хоче відволіктися від трагічних подій.

Скріншот із Instagram, Олександра Заріцька

"Бачу десятки повідомлень та коментарів щодня від тих, хто потребує, наче повітря, можливості просто відволіктись. Хоча б на декілька годин. І це теж нормально", - зазначила Олександра.

Зірка наголосила, що у кожної людини своя реакція на стрес, елементарні емоції, але всі мають бажання допомагати своїй Батьківщині у такий складний час – донатами, підтримкою.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

"Адже кожна наша поява має благодійну мету. Ми не забуваємо про війну, ми всі живемо з цим болем, але дозволяємо одне одному проживати його так, як відчувається. І ми абсолютно точно переможемо", - заявила Заріцька.

Раніше ми писали про те, що Олександра Заріцька з "KAZKA" розкрила, що допомагає їй триматися на плаву під час війни: "Коли портал у пекло відкритий"

Як повідомляв Знай.ua, Олександра Заріцька з гурту KAZKA зворушила українців, одягнувши фартух: "Ти красива"

Також портал Знай.ua писав, що Олександра Заріцька з "KAZKA" потрапила до дитячого табору із зірками під час війни: "Це так важливо сьогодні"