Говорять, що принц Гаррі дав братові принцу Вільяму різку відповідь із двох слів після того, як пара спробувала запланувати спільну зустріч після гучного інтерв'ю Меган Маркл.

Цю публікацію оприлюднили на порталі "DailyStar"

Принц Гаррі дав різку відсіч старшому братові принцу Вільяму, який хотів призначити зустріч на тлі напружених наслідків у ЗМІ.

Заява про зневажливе ставлення з двох слів виходить із книги Валентайна Лоу, що готується, «Придворні: прихована сила за короною», в якій стверджується, що між двома братами йде війна.

Таємна зневага до саміту була на картах для принца Вільяма, який, як то кажуть, зв'язався зі своїм молодшим братом після того, як в ефір вийшов документальний фільм про Меган Маркл.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Гаррі та Меган instagram.com/sussexroyal

Наслідки виходу в ефір документального фільму згадав Лоу, який розкрив ворогуючі угруповання за кадром під час гучного інтерв'ю Меган.

Під час інтерв'ю Меган сказала, що життя в королівській родині їй тяжке, і після того, як його запитали, як вона почувається, вона сказала: «Дякую, що запитали, тому що мало хто запитував, чи я гаразд. Реальна річ, яку треба пройти за лаштунками».

Говорять, що її відповідь спонукала до швидких дій як принца Вільяма, так і принца Гаррі.

Пара вирішила, що зустріч, мабуть, буде в їхніх інтересах, оскільки Лоу повідомив, що герцог Сассекський злякався незадовго до їхньої зустрічі.

Кейт Міддлтон, принц Вільям, принц Гаррі та Меган Маркл, кадр з відео

Також Лоу стверджував: «Наступного дня після виходу документального фільму в ефір Вільям написав своєму братові в WhatsApp, щоб запитати, чи може він прийти і побачити його. Це збентежило Гаррі і Меган. Що їм робити? Спочатку Гаррі був "за". Потім знову заговорив зі своїм братом і запитав, кому він розповість про зустріч. Вільям пояснив, що йому доведеться очистити свій розклад, що означає сказати про це своєму особистому секретареві. Гаррі сказав йому: «Не приходь».

Як раніше повідомляв портал "Знай", принц Гаррі та Меган Маркл в черговий раз "знижені на посаді".

Нагадаємо, Меган Маркл показала своє справжнє нутро з "гнилинкою".