Відома українська співачка і екссолістка гурту "Гарячий шоколад" Тетяна Решетняк, більш відома як TAYANNA, досить часто проявляє активність в соцмережах і радує шанувальників не тільки чуттєвими треками, а й цікавими постами. У Instagram за артисткою стежить понад 215 тисяч осіб.

Тетяна Решетняк рідко показує рідного сина фанатам, але зараз особливий випадок, адже він відзначає 10-річчя. Артистка розмістила чарівне фото з Даніелем.

Скріншот із Instagram, Tayanna

Зірка адресувала хлопчику багато приємних слів, висловила свою подяку та заявила, що він її янгол. До привітань також приєдналися шанувальники у коментарях.

"Мій рідний,тобі сьогодні 10 років,і всі ці роки я найщасливіша мама у світі. Я завжди тобі казала ,що тебе випросила у Бога,а ти мені казав ,що ти був моїм сином і в минулих життях. Я тебе дуже люблю і дякую за твою прекрасну душу. Ти мій янгол ❤️", - зворушливо написала Тетяна.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Показати ще

Варто нагадати, Решетняк народила сина від колишнього чоловіка Єгора Гліба, який працював саунд-продюсером російського Black Star. Пара прожила у шлюбі три роки і розлучилася через регулярні зради з боку чоловіка. Згодом він навіть зійшовся з Ані Лорак, але і з нею не склалося - Гліб виявився альфонсом.

Ані Лорак та Єгор Глєб фото: Instagram anilorak

Раніше ми писали про те, що молодий бойфренд Ані Лорак Єгор Гліб кинув її через гроші, менеджер Кіркорова злив все: "Не потрібна йому, як жінка"

Як повідомляв Знай.ua, Tayanna журиться через розрив з колишнім хлопцем і не втрачає надії зійтись знову: "В ілюзіях живу"

Також портал Знай.ua писав, що брат співачки Tayanna Міша Марвін повернувся до Тіматі до Росії, зрадивши Україну та сім'ю: "Це не помилка"