Дружина актора студії "Квартал 95" Степана Казаніна Наталія народилася і довгі роки жила в росії, але зараз активно підтримує Україну та засуджує путіна, який розв'язав цю страшну війну. У Instagram жінка часто ділиться своїми переживаннями та думками.

Наталія Казаніна знову провела паралелі між українцями та росіянами, а також розповіла про типи поведінки жінок під час війни. Вона зазначила, що у других немає міцності, і вони просто збилися в зграї.

Скріншот із Instagram, Наталія Казаніна

На думку дружини артиста, є злякані лані – ті, хто вірить пропаганді та думають, що насильство як спосіб виживання – це норма.

"Вона приносить свого чоловіка в жертву жалюгідному шакалу, тому що просто боїться. Тому що озлоблена. Тому що не знає, що може бути по-іншому. Вона не любить свого чоловіка. І не захищає. Вона позбавляється від тягаря, наївно вважаючи, що отримає замість героя чи компенсацію. Але вона помиляється…" - додала Казаніна.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Ще є другий тип – домашня курка, яка заплющує на все очі та займається своїм життям, виховуючи дітей та варячи борщі на кухні. Такі плачуть і вірять, що їхні чоловіки повертаються з війни героями, але вони будуть звичайними злочинцями.

"Орлиця. Та сама, що в палаючу хату увійде. Коня на скаку зупинить. А ще ОМОН голими руками. Шкода, що мешкає вона в Дагестані. Ну здебільшого. І любить свого чоловіка. І захищає І точно знає, що головний подвиг зараз - не зупинити биття рідного серця! - розповіла Наталія про третій тип.

Раніше ми писали про те, що дружина Казаніна з "Квартал 95" нагадала, що росіяни ще мають вибір і йти на "забій" не обов'язково: "Свобода чи стадо?"

Як повідомляв Знай.ua, дружина зірки "Квартал 95" Степана Казаніна показала, які безглузді погрози їй "прилітають" від росіян: "У тролів загострення"

Також портал Знай.ua писав, що дружина Казаніна з "Квартал 95" заявила, що завжди почувала себе в росії незатишно, а тепер їй страшно: "Між нами безодня"