Відомий український музикант, виконавець авторських пісень та учасник гурту "5'nizza" Сергій Бабкін частенько радує відданих шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 440 тисяч людей.

Сергій Бабкін написав зворушливий вітальний пост до міжнародного Дня музики, який щорічно відзначається у всьому світі 1 жовтня. Він не обійшов стороною колег-музикантів, які грають на духових інструментах, і особливо флейтистів, адже саме до цієї групи він сам і відноситься.

Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube

"Перепрошую за мою непроінформованість, але я тільки сьогодні дізнався, що флейта є найдавнішим інструментом, найпершим на Землі!" - поділився цікавим фактом Бабкін.

Артист зазначив, що музику розуміє будь-яка жива істота, і якби на нашій планеті панував лише цей вид мови, всі ми краще розуміли та відчували один одного.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

"Музика зближує, оновлює, народжує, перезавантажує, охоплює любов‘ю, надихає, зберігає, тримає, спрямовує, лікує. З музикою в серці! З музикою по життю! З музикою до перемоги!" - написав Сергій.

Раніше ми писали про те, що Сергій Бабкін показав, як він куражиться з дружиною у Польщі: "Еліта звалила за кордон"

Як повідомляв Знай.ua, Сніжана Бабкіна після повернення відверто зізналася, як на ній відбилася війна в Україні: "Мене розмило"

Також портал Знай.ua писав, що Сергій Бабкін показав, який гастрономічний сюрприз із "українською душею" попався йому в Ірландії: "Побачив і не втримався"