Голлівудська актриса Емілі Ратаковські підняла температуру, коли вона продемонструвала свої вбивчі вигини у сміливому знімку топлес.

Відповідні фотографії Емілі Ратаковськи розмістила на своїй сторінці в Instagram у розділі Stories.

Американська модель Емілі Ратаковські розбудила 29,4 мільйона своїх шанувальників, потішивши глядачів сміливими кадрами.

Скрін сторіс Емілі Ратаковські

31-річна голлівудська актриса мало що залишила уяві в карколомному дзеркальному селфі, коли вона вирішила приховати свою гідність, сховавши свої активи ліктем.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

У своїй імпровізованій фотосесії красуня-брюнетка роздяглася до крихітних чорних трусиків, які обрамляли її підтягнутий животик та нескінченні ноги.

Скрін сторіс Емілі Ратаковські

Щоб завершити образ, вона додала пару коричневих шкіряних чобіт на підборах до колін на додаток до мінімального макіяжу, наголошуючи на своїй природній красі.

Емілі дозволила своїм довгим локонам безладно спадати на плечі, коли вона кинула палкий погляд у камеру, показуючи своєму відчуженому чоловікові Себастьяну Беару-МакКларду, чого йому не вистачає.

Скрін сторіс Емілі Ратаковські

Також модель дала своїм шанувальникам можливість заглянути у свою гламурну нью-йоркську квартиру, поки вона демонструвала своє нове взуття у своїй мінімалістичній спальні.

Як раніше повідомляв портал "Знай", абсолютно гола Емілі Ратаковськи змусила відвисати щелепи, показавши делікатні місця.

Нагадаємо, супермодель Емілі Ратаковські вразила своїми "активами" у сміливому бікіні.