Белла Хадід з'явилася на показі мод Coperni під час Паризького тижня моди 2022 року в п'ятницю, але її вбрання було зроблено своїми руками.

Як зображено модним критиком New York Times Ванессою Фрідман та багатьма іншими в соціальних мережах, 25-річна модель з'явилася на подіумі тільки в спідній білизні та на підборах, прикриваючи груди, тоді як команда із трьох чоловіків фарбувала її з балончика.

Вони стратегічно розпорошили товстий білий латекс навколо її тулуба, створюючи непрозорий шар, доки модель стояла нерухомо, поправляючи руки.

Зрештою, сформувалася однотонна сукня середньої довжини з розрізом до стегна та рукавами з відкритими плечима, які були елегантно драпіровані, перш ніж Хадід пішла зі сцени, щоб закрити показ мод.

Coperni відомий своїм сміливим стилем – бренд став вірусним у квітні завдяки своїй сумочці з видутого вручну скла, яку носять Кайлі Дженнер та Доджа Кет.

Популярні новини зараз

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Шанувальники божеволіли від образу, зробленого на їхніх очах, один з них написав у Твіттері: "Я втратив дар мови ... це мистецтво " Інший же сказав: "Мода, яка знову стає дійсно цікавою, - це зцілення світу"

Цього місяця Хадід виблискувала, з'явившись на подіумі на початку дня для Вікторії Бекхем і взявши участь у показі мод Ізабель Марант із сестрою Джіджі Хадід у четвер. Вона також з'явилася в Лондоні на початку цього тижня для Burberry, а раніше в Мілані та Нью-Йорку.

Нагадаємо, що занадто худа Белла Хадід в "авоську" на голе тіло стала посміховиськом.

Раніше ми повідомляли, що 58-річна мама Беллі та Джіджі Хадід Йоланда змогла повернутися після тяжкої хвороби.