Український співак Макс Барських, який нещодавно почав творити свій новий імідж, як англомовного співака з псевдо Mick Sunday, розповів з ким лишається його серце.

На фан-сторінці Макса Барських в Інстаграм, з'явилося нове фото улюбленця українок, у образі неголеного мачо. Також на кадрі зображене жовто-блакитне серце з надписом на ньому.

Макс Барських. Фото: instagram.com/_barskih_star/

"My heart with Ukraine - Моє серце з Україною", - написано на сердечку справжні думки Макса.

Макс Барських. Фото: instagram.com/_barskih_star/

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Відомо, що Макс Барських всіма силами підтримує ЗСУ, а також обездолених діток, яким випало на долю пережити жахіття війни.

У своїх дописах Макс часто говорить про те, що після 24 лютого, наше життя ніби потрапило в петлю часу, та змінилося на стільки, що подекуди здається, що скоро зникне здатність дихати.

У своєму попередньому дописі Макс зазначив, що йому допомагає в такі часи сум'яття — дивитися на сонце. Особливо на схід, коли ніби народжується новий день, і нове життя.

Та зазначає, що де б він не був, кращого аніж на Херсонщині сходу сонця він не бачив ніде, нагадавши, що Херсон це Україна, що б не оголошував ворог у своїх мареннях.

Скриншот повідомлення, Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Макс Барських хоче повернути дитинство маленьким землякам із Херсона, які пережили окупацію: "Дорослі мають зробити все".

Як повідомляв "Знай.ua" Макс Барських згадав своє коріння і поділився кадрами із сімейного фотоальбому.

Також "Знай.ua" інформував, що гламурний Барських зізнався, що переживає важкі часи та зміни.