Відома українська телеведуча Маша Єфросініна випустила побажання для "бункерного чмошника" та поміркувала над тим, чому він не зупиняється у своїй брехні.

На своїй сторінці в Instagram Маша Єфросініна розповіла про часткову мобілізацію, яка змусила росіян тікати з своєї країни, днями стоячи у черзі на кордоні з тими країнами, куди їх ще пускають.

Маша Єфросініна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Днями, бункерний чмошник оголосив у росії часткову мобілізацію. Брехня, як була, так і залишається. По-перше, не часткова, а тотальна мобілізація, по-друге, вона вже йшла, але приховано. Всі диванні експерти, які були за росію перевищили самі себе. І сьогодні найбільш популярний запит у гуглі це - як вибратися за кордон росії, як поламати собі руки ноги, як? як? як? - зазначила Єфросініна.

Маша Єфросініна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

Однак, як зазначає телеведуча, цей безлад чомусь не виганяє людей на вулиці, але із цим також їм жити.

Я про брехню. От навіть у брехунів є якийсь кодекс честі, якщо так можна сказати. Коли ти брешеш і всі розуміють, що ти брешеш - закінчуй! Ан-ніт. Цей бункерний пацюк абсолютно не думає про те, що в нього найдемотивованіша армія у світі. Це армія алкашні, армія провінціалів, армія тих, хто немає навіть телевізора.

Маша нагадала, що його вже всі полишають, але вона бажає йому повної самотності, і лишатися посміховиськом і надалі.

Ми бажаємо йому залишитися настільки одиноким та покинути, щоб перетворитися в самотнє посміховисько, тому, що самотнє посміховисько, це мертве посміховисько чого весь український народ щиро йому бажає. - завершила телеведуча.

Маша Єфросініна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

У коментарях зазначили, що так все і буде та подякували Маші за гарно висловлену думку.

"Так і буде, розвал росіі краще, що може статися", "Ви найкраща в висловлюванні думок", "Гарно сказано", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Нагадаємо, ми писали, що Маша Єфросиніна дізналася, що українок бісить найбільше.

Як повідомляв "Знай.ua" Маша Єфросиніна зізналася, що ледве виживала на 20 тисяч чоловіка і так і не дочекалася обручки.

Також "Знай.ua" інформував, що Маша Єфросиніна показала тих, хто нарівні з путіним несе відповідальність за геноцид українців.