Українські зірки допомагають країні, хто чим може. Даша Астаф'єва, наприклад, щодня записує мотиваційні відео, звертається до українців, рятує тварин та чистить картоплю на обіди для військових.

В ексклюзивному ролику "Сніданку з 1+1" зірка Playboy розповіла, як почувається, скільки чистить картоплі та які проблеми зі здоров'ям має через фізичну роботу.

Даша Астаф'єва. Фото: Instagram

"Я собі приходжу, виділяю тепленький куточок, сідаю і в мене норма на день - десь мішок картоплі", - ділиться Астаф'єва.

Своє заняття Даша називає справжньою роботою, але за неї вона отримує не гроші, а щось значно цінніше - подяку наших воїнів. А іноді навіть квіти.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Даша Астаф'єва, фото з Instagram

Боляче їй не лише від українських втрат, а й від того, що зірки, з якими вона раніше товаришувала та спілкувалася, забили на країну. Це стосується й Регіни Тодоренко.

Астаф'єва зверталася до неї в Instagram, але дружина Топалова не лише не відповіла їй, а ще й заблокувала.

"Але в неї так багато передплатників. Чому ти не скажеш те, що треба сказати?.. Тая Повалій... Я ще колись говорила на неї "мама".. Мені так соромно, що вони мовчать".

Таїсія Повалій та Стас Михайлов

Даша розповіла, що колись виступала з Повалієм разом, летіли у літаку теж разом... Астаф'єва заснула, літак приземлився всі вийшли, а співачка спить. Тоді Таїсія почала її будити, а Даші снилася її мама і вона прокинувшись запитала: "Мам?". І після цього вона завжди так її говорила.

Зараз Астаф'єва не впевнена навіть, що зможе співати: "Я поки що не можу... Зі мною щось трапилося. Я дивлюся свої фото - мені здається, що це не я. Я відкрила свій гардероб і мені здається, що я не зможу цього носити"

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва безсоромно поманила зоною декольте, приспустивши піжаму.

Раніше ми повідомляли, що Даша Астаф'єва після роздачі борщу пенсіонерам дала "стуляка" інтернет-військам.

Також стало відомо, що Павло Зібров обурений , чому Таїсії Повалій досі залишається "народною артисткою України".