Танцюрист, суддя телевізійних проектів "Танцюють всі!", "Танці з зірками" та телеведучий програми "Твій день" Влад Яма виставив публікацію, в якій розповів про нещодавнє досягнення.

Хоча можна зараховувати це до його особистої заслуги - велике питання. Бо чоловік розповів про велику суму грошей, яку вдалося зібрати для захисників півдня України, які нині борються за визволення Херсонської області.

Влад Яма, фото: Instagram

"Благодійна вечеря в Чикаго і понад $30k для захисників півдня України. Дякую організаторам за запрошення і кожному, хто був з нами того вечора - за допомогу. Ви неймовірні! Далі – більше. Героям Слава!", - пише Влад Яма у публікації.

На знімку він стоїть на сцені, позаду прапора США, спереду картина з відомим зображенням - воїн ЗСУ показує середній палець російському військовому кораблю перед тим, як він піде своїм напрямком.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Влад Яма. Фото: instagram.com/vladyama_official/

"Дякую, що працюєте на своєму фронті!", "Давно про вас нічого не було чути. Дякую вам за добрі справи", "Я з півдня і чекаю якнайшвидшого повернення додому", "Ну, не всі можуть і готові воювати. Давайте об'єктивно. Сенс на 0 з тих, хто боїться/не хоче/не може?", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Влад Яма з "Танців з зірками" згадав, де він був 8 років тому, відзначаючи річницю: "Найкраще рішення в житті"

Як повідомляв "Знай.uа", Влад Яма залишив паркет і став крутити платівки, заробляє як може: "Стефанія, мамо"

Знай.uа писал, Влад Яма "вернулся" в Украину после воспоминаний о "Танцях з зірками": "Телепорт"