Переможниця "Холостяка 10", володарка (тимчасово) серцем пілота Макса Михайлюка, Даша Ульянова, обожнює спілкуватися зі своїми шанувальниками, цього разу дівчина прозвітувала, куди пустила кошти, зібрані на марафоні по стретчингу.

Раніше Даша оголошувала збір на потреби ЗСУ, вона запропонувала провести марафон по стретчингу, а всі кошти направити на потреби наших захисників, та тим самим наблизити нашу перемогу. Цього разу дівчина розмістила задоволене фото та фотозвіти про те, скільки вдалося зібрати кошти, та куди їх направила.

Даша Ульянова. Фото: скриншот Instagram

Ми зробили це разом! Дуже дякую усім, хто долучився. І тішусь, що змогла віддячити вас за вашу доброту і свідому позицію. Усі гроші я вирішила передати в фонд Сергія Притули. Впевнена, він точно купить те, що зараз найнеобхідніше для наших воїнів. Разом наближаємо перемогу! Слава Україні!

Даша Ульянова. Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa/

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

У коментарях дівчині подякували за вклад, який вона зробила, та за марафон, дівчатам сподобалось займатися разом з Дашею.

"Пишаюся", "Даша, ти молодчинка!", "Всі марафони з тобою. Цей особливий дякую тобі за цей марафон, завдяки якому ми зібрали таку суму для наших захисників", "Даша, ви неймовірна", "Не має слів, велика повага до ВАС", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa/

Нагадаємо, ми писали, що Даша Ульянова з "Холостяка 10" перетворилася з малопримітної дівчини у граційну красуню за лічені секунди.

Як повідомляв "Знай.ua" Даша Ульянова, переможиця "Холостяка-10" вип'ятила соковиту "булочку" та зізналась, що деякі процедури їй не допомагають.

Також "Знай.ua" інформував, що Ульянова з "Холостяка 10" розкинула рогатку просто на величезному ліжку.