Відома українська модель та співачка Даша Астаф'єва похвалилася розкішними формами у спокусливій піжамці. "Соковиті" фото вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даша Астаф'єва має безліч талантів, які піднесли її в очах безлічі шанувальників. Основне, ніж відома зірка її зйомки знаменитого журналу Playboy. Вона не соромиться свого тіла і охоче демонструє красу оточуючим.

Даша Астаф'єва. Фото: instagram.com/da_astafieva/

Так, цього разу Даша Астаф'єва постала перед шанувальниками у досить пікантному образі. Зірка прилягла на ліжко в спокусливій піжамі, яка трохи припустилася з плечей, відкриваючи очам фанатам зону декольте.

Шанувальники залишилися в захваті від такого гарячого кадру і закидали знаменитість компліментами, зазначивши, що вона є втіленням справжньої жінки.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців

Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими

Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

"Ви просто диво, втілення справжньої жінки", "Ваууу)) неймовірно красива) перше фото прямий Агонь", "Це незаконно бути настільки красивою", "Красава!", "Яка красива", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Даша Астаф'єва затуманила голови українцям чуттєвими фотографіями та нагадала про важливе: "Дивимося в очі".

Також наш портал інформував, Даша Астаф'єва розповіла, як можна допомогти потерпілим дітям та жінкам, поїдаючи бургери: "Саме маленькими..."

Крім того, ми писали, Даша Астаф'єва з глибоким декольте змусила Олексія Дурнєва цілувати її середній палець: Санта Дімопулос у захваті.