Український мандрівник, журналіст, фотограф, автор та ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров побував на Харківщині та показав результати "планового перегрупування" російських окупантів. Фоторепортаж він опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Дмитро Комаров відвідав звільнену від окупантів Харківщину та показав безліч розгромленої техніки, яку противник залишив тікаючи від воїнів ЗСУ.

Дмитро Комаров. Фото: Instagram

"Спостерігаю в Харківській області наслідки так званого "планового перегрупування" військ Росії. Підбиті Z-танки вже не рахую - надто їх багато. Промовчу про кількість тіл росіян", - поділився ведучий.

Дмитро Комаров звернувся до російської аудиторії та заявив, що єдиний шанс вижити для чоловіка, якого мобілізували та відправили до України – здатися в полон.

Популярні новини зараз

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

"І єдиним шансом гарантовано залишитися живим залишається добровільна здача в полон. Величезна кількість російських полонених в Україні щасливі, що живі, в теплі і нагодовані, а не розкладаються на полях", - констатував телеведучий.

Раніше портал Знай повідомляв, дружина Комарова з "Світу навиворіт" Олександра Кучеренко у вишуканій сукні заговорила про перемогу: "Дуже скоро".

Також наш портал інформував, Настя Каменських відвідала дітей, які борються з особистим ворогом, доки вся Україна відстоює свою свободу: "Страшним болем".

Окрім того, ми писали, Наталія Могилевська нагадала українцям одну зі своїх найпопулярніших пісень: "Коротка київська осінь".