Відомий український виконавець, соліст гурту "Антитіла" та чоловік співачки Alyosha Тарас Тополя досить рідко розміщує свіжі публікації в Instagram, де за ним стежить близько 140 тисяч людей. Але зараз на його акаунті можна зустріти безліч постів із новинами щодо війни та особистих досягнень.

Тарас Тополя продовжує вести свій "щоденник" війни та ділиться думками на різні теми. На цей раз він заговорив про російський спорт. Артист дізнався, що всіх олімпійців там в добровільно-примусовому порядку поставили на військовий облік, їм навіть виплачують гроші.

Тарас Тополя. Фото: скриншот Youtube

"Їм так завжди очень нравилось, адже для вільного світу можна було розповідати, що спорт поза політикою, а в своєму болоті отримувати щомісяця додаткову зарплату від армии рассеи", - зазначив Тополя.

Музикант наголосив, що через війну зі спортсменами розірвали контракти всі світові бренди, закрили для них чемпіонати. Більше того, тепер їх назавжди замкнули в рф, адже за законом під час мобілізації виїхати не можна.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

В Україні готується революція у житловій сфері

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

"Всі їх досягнення і медалі на саморобних чемпіонатах "Содружества" - сміття, яке не визнається ніде у вільному світі.Звалити зараз в Європу - не варіант. Бо треба це робити різко, а різко всю родину не вивезеш, бо залякані як раби", - написав артист.

Також чоловік заявив, що через лукашенка білорусів чекає та сама доля, що й росіян. Тільки дагестанці, які влаштували переполох через мобілізацію, зможуть вибрати з цієї ями.

"А, і ще! У Білорусів все те ж саме, тільки ті нікому не потрібні вдвічі більше))) По ходу шанс є лише у спортсменів Дагестану, і то, не факт", - підсумував Тарас.

Раніше ми писали про те, що лідер "Антитіл" Тарас Тополя заговорив про розплату за мовчання росіян, які злякалися мобілізації: "Фюрер кидає їх м'ясом"

Як повідомляв Знай.ua, Тарас Тополя пригрозив окупантам завершити справу Сагайдачного та "стерти" москву з лиця землі: "Ох і розбудили чмоні силу"

Також портал Знай.ua писав, що лідер "Антитіла" Тарас Тополя розповів, як виживав без Alyosha на передовій: "Відірвана по коліно нога, зупиняєш кров"