Відомий український співак Віктор Павлік згадав бурхливу молодість і запалював під свій безсмертний хіт 30 років тому. Цим він поділився з глядачами під час виступу у київському метрополітені, а уривок із концерту опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Віктор Павлік із перших днів повномасштабної війни займається волонтерством, а також підтримує українців творчістю, зокрема виступаючи наживо. Незважаючи на щільний графік, він завжди знаходить час для спілкування з шанувальниками і радує їх новими публікаціями в соцмережах.

Віктор Павлік. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Віктор Павлік показав уривок із виступу у київському метрополітені. Він згадав перед глядачами про свою молодість та зазначив, що під його безсмертний хіт запалювали бабусі та дідусі нинішнього покоління.

"Увага, 30 років тому ще ваші бабусі та дідусі танцювали під цю пісню, слухали цю пісню - "Ти подобаєшся мені" для вас", - оголосив музикант і розпочав виступ.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Українці зізналися, що у захваті від творчості артиста.

"Люблю ваші пісні, слухала б вічно, ви чудові", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Віктор Павлік показав, як "вирощує" любов до творчості у сина від Репяхової: "Буде музикантом".

Також наш портал інформував, Віктор Павлік скорчив обличчя та згадав про Януковича, а Репяхова не дотримала сміху: "До кінця".

Крім того, ми писали, Юрій Горбунов показав, для кого запалив з Олею Цибульською на одній сцені: "І знову..."