Шанувальники легендарної поп-співачки Мадонни не могли повірити своїм очам після того, як вона випустила кліп на свою нову пісню. У ньому було показано деякі дуже відверті сцени.

Цей відеофайл Мадонна розмістила на своїй сторінці в Instagram. Також його можна повністю побачити на популярній платформі YouTube.

64-річна співачка випустила новий ремікс на свій класичний хіт Hung Up, у якому є уривок із пісні ABBA Gimme Gimme Gimme з репером Tokischa.

Відома своїм непристойним характером та відвертими фотографіями в Instagram, шок-фактор її нового проекту не розчарував.

Відео починається з того, що Мадонна носить чорний корсет, червоні шорти, чорні рукавички без пальців та капелюх із застібкою.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Все здається безневинним, поки співачка та відомий артист Токіша не починають пристрасно цілуватися перед камерою.

На наступному знімку пари Токіша стоїть позаду поп-зірки у білій майці та джинсах із парою білих рукавичок, коли вона вистачає Мадонну за горло.

Мадонна: кадри з кліпу

Потім дует показаний на підлозі, коли Мадонна затягується сигаретою і видихає дим назад у рот Токіші, доки вона синхронізує губи зі своїми власними текстами.

Потім сцени показують, як тусовщики танцюють та торкаються один одного, а в одному кадрі видно, як хтось вдихає речовину носом через соломинку.

Мадонна: кадри з кліпу

Потім музикантів можна побачити на вечірці на вулиці, Мадонна тепер одягнена у відповідні неоново-зелені комплекти з двох частин, вона крутить стегнами та хитає волоссям туди-сюди.

Повернувшись до спальні, Токіша танцює, пестячи груди Мадонни, і пара рухається в унісон.

Як раніше повідомляв портал "Знай", публіка благає 64-річну Мадонну у сітці зрушити ноги.

Нагадаємо, 64-річна Мадонна брудно гавкає і чіпає себе на непристойному відео.