Співачка Анна Трінчер із серіалу "Школа" нещодавно вийшла заміж за свого коханого, скандального блогера Олександра Волошина. Зараз парочка активно розмішає весільні фото та відео, а також розповідає про різні казуси, які з ними трапилися.

Зірки не святкували пишне весілля, але розпис у РАГСі відбувся. Трінчер і Волошин сказали один одному зворушливі обітниці, через які плакали всі гості і вони самі, проте тут не обійшлося без гумору нареченого.

Трінчер і Волошин, кадр з весільного відео

Олександр Волошин розпочав урочисту промову з того, що подякував Анні. Не за турботу і таке інше, як багатьом може здатися, а за те, що вона прийшла.

Скріншот з Instagram, Волошин

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Сміялися всі присутні, але ось учаснику "Холостячки" Андрію Рибаку було не до сміху, коли він почув свій жарт на чужому весіллі. Сам чоловік теж нещодавно одружився і сказав під час клятви цю саму фразу, тільки своїй обраниці.

Скріншот з Insta Stories, Андрій Рибак

Шанувальники також заявили, що чули її раніше і звинуватили Волошина у плагіаті, проте він ніяк не прокоментував цю ситуацію.

Коментарі - instagram.com/voloshyn_xx/

Коментарі - instagram.com/voloshyn_xx/

Коментарі - instagram.com/voloshyn_xx/

Раніше ми писали про те, що Анна Трінчер у день весілля з Волошиним роздяглася до трусів і засвітила попу, гості ридали: "У пам'яті назавжди"

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Волошин дав клятву все життя спонсорувати Анну Трінчер і став членом сім'ї: "Прийшов просити руки"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Трінчер різко змінила думку про весілля з Олександром Волошиним: "Після 30..."