Український телеведучий, легенда ранкового шоу "Підйом" Олександр Педан об'їздив Україну з донькою Валерією для свого проекту про університети.

У ході цих подорожей дівчина і обрала ВНЗ у якому навчатись – у Львові. До речі, проект "УніверCheck" допоміг і багатьом абітурієнтам визначитись із навчальним закладом.

Молодь має залишатися та навчатися в Україні - гасло освітнього тревел-проєкту Олександра Педана "УніверCheck." Його ідея зародилася та зйомки відбулись до 24 лютого, але побачили перший сезон глядачі вже після повномасштабного вторгнення. Тож проєкт набув особливих сенсів.

Олександр Педан з донькою Лєрою, Київ. Фото: пресслужба Нового каналу

"Попри те, що "УніверCheck" ми показували у перші місяці війни, його сприйняли дуже позитивно, - каже телеведучий Олександр Педан. - Ми отримали безліч схвальних відгуків від молоді і прохання приїхати зі зйомками в інші міста України. Тож вирішили продовжити свій освітній тур, бо прагнемо, аби абітурієнти дізналися про якомога більшу кількість класних вишів у нашій країні”.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Щоправда, тепер донька Олександра Педана, яка є його співведучою у цьому проєкті, їздитиме не як абітурієнтка, а як студентка-першокурсниця. Після закінчення першого сезону “УніверCheck” Валерія вступила в Український Католицький Університет на соціологію.

"Я розумію абітурієнтів, для яких вибір університету - це дуже стресово. Зовсім недавно я була такою ж розгубленою, - ділиться дочка Олександра Педана, Валерія. - Тож у новому сезоні “УніверCheck” я спробую поділитися своїм досвідом. І сподіваюся, що пропущу не надто багато пар, поки буду на зйомках" (усміхається).

Олександр і Валерія Педани, фото: Instagram

У новому сезоні командра проєкту зробить більший акцент на професії, щоби показати перспективу навчання в українських вишах.

Міст у новому сезоні, як і в попередньому, буде десять. І перше, куди завітали, - це Тернопіль - рідне місто Сергія Притули.

"У нас у команді “УніверCheck” є тернополяни, які дуже розхвалювали своє місто. Вони ж випускники університету, який ми зніматимемо. Але їдемо туди не тому, це справді класний виш. З радістю би розказав більше, але краще ми покажемо у новому сезоні", - розповідає Олександр Педан.

Запланована прем’єра нового сезону “УніверCheck” на початок 2023 року.

Олександр Педан і Сергій Притула, facebook.com/pedanos

Нагадаємо, що легендарний ведучий України Олександр Педан згадав, як нас зрадили поляки та турки.

Раніше ми повідомляли, що зірка шоу "Підйом" Олександр Педан вперше розповів про стосунки з Притулою.