Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка нещодавно вперше стала мамою хлопчика Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт. За дівчиною слідкує близько 160 тисяч людей.

У шлюбі Віктора Павліка та Каті Репяхової сумнівався багато хто, адже різниця у них у віці пристойна, проте парочка регулярно доводить, що їхні почуття щирі та ще одне підтвердження цьому – їхній маленький син Михайло. Музикант приділяє малюку максимум часу, скільки є у його розпорядженні.

Віктор Павлік та Катя Репяхова, фото з instagram

Ось, наприклад, нещодавно артист співав та грав на гітарі Михайлу та дружині Каті, сидячи у великій студії. Видно, що хлопчикові дуже подобається те, чим займається батько та й сам він тягнеться до музики. Репяхова теж вважає, що син піде стопами Павліка.

"Думаю, Міша буде музикантом", - зазначила молода матуся.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

"Найдорожче у світі ❤️", - зізналася вона.

Фанати адресували сім'ї багато компліментів та пошкодували щастя.

Коментарі - instagram.com/repyahovakate/

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлік скорчив обличчя і згадав про Януковича, а Репяхова не стримала сміху: "До кінця"

Як повідомляв Знай.ua, Катя Репяхова довела, що Віктор Павлік ще ого-го і не дід, яким його вважають: "Так любили молоді дівчатка..."

Також портал Знай.ua писав, що Катя Репяхова зізналася, кому найбільше вдячна, але Віктора Павліка не згадала: "Прийняв мене так тепло"