Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков став популярним завдяки програмі "Орел і решка", а зараз є активним користувачем соцмережі Instagram. Артист має безліч шанувальників серед глядачів та підписників, кількість яких уже перевищила 1,8 млн.

Андрія Бєднякова запросили на велику презентацію фонду першої леді Олени Зеленської, який заснований для відновлення країни та українців після війни, у фізичному та ментальному плані.

Скріншот із Instagram, Андрій Бєдняков

Захід відбувся в Нью-Йорку і там були присутні й інші зірки. Наприклад, Тіна Кароль та Юлія Саніна з гурту The Hardkiss.

Сам Бєдняков став ведучим презентації та сказав чимало важливих слів на підтримку земляків. Чоловік навіть подякував Олені Зеленській за те, що вона довірила йому таку серйозну справу.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Показати ще

Олена Зеленська та Джилл Байден, facebook.com/olenazelenska.official

"Для мене велика честь перед такими людьми говорити від імені Маріуполя та України", - зізнався Андрій.

Як відомо, окупація Маріуполя стала особистою трагедією Бєднякова, адже він родом із цього міста і там померла його мати, залишилися близькі. Ведучий важко переносить те, що окупанти створили з його рідним місцем.

Раніше ми писали про те, що Андрій Бєдняков з "Орла та Решки" поспілкувався з любителем путіна, пояснивши навіщо почалася війна: "З військкомату пишеш?"

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Бєдняков із "Орел і Решка" потрапив у ДТП, машину з кювету витягли українці: "Не доїхав..."

Також портал Знай.ua писав, що Андрій Бєдняков з "Орла та Решки" згадав, як щороку спізнюється на важливе свято доньки: "Хоч би з мамою пощастило"