Відома українська виконавиця та фіналістка шостого сезону вокального шоу "X-фактор" Аліна Паш, яка не виступила на "Євробаченні-22" через скандал із Кримом, частенько розміщує свіжі пости для фанатів у Instagram, де за нею стежить близько 90 тисяч людей.

Аліна Паш заговорила про те, наскільки важливо "фільтрувати" інформацію, яку дають людям в інтернеті, особливо від російських видань. Як відомо, фейків можна зустріти чимало, тому артистка дала чітку та зрозумілу інструкцію, як не потрапити на "гачок".

Скріншот із Instagram, Аліна Паш

Насамперед будь-яку інформацію щодо війни потрібно перевіряти на достовірність у різних джерелах, адже фейки можуть посіяти велику паніку в народі. Це основний інструмент маніпуляторів.

Є спеціальні подкасти від проекту "Детектор медіа", в якому аналітики перевіряють кожну новину, що прослизає в інфопросторі. Вони виходять регулярно, посилання Аліна Паш залишила у пості.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

"Давайте тримати інформаційну оборону країни разом! 🇺🇦 Слухайте українське та не вірте фейкам", - зазначила артистка.

Раніше ми писали про те, що Аліна Паш пояснила, що "отримала" від виступів про Україну в пустелі: "Відчуваю"

Як повідомляв Знай.ua, Аліна Паш на мить "перетворилася" на собаку і закликала врятувати поранених тварин: "Вони дуже потребують"

Також портал Знай.ua писав, що Аліна Паш опинилася в пустелі штату Невада в США із дивним головним убором на голові: "Збираюся виступати"