Українська модель, актриса та зірка "Жіночого кварталу" Лєра Товстолєс вкотре здивувала фанатів, але вже не рецептом борщу.

Тоді ми писали, що ще 4 роки тому Лера записала пісню, де описала рецепт приготування національного супу. А зараз вона звернулася до собаки у TikTok.

Лера Товстолєс, фото: Instagram

Лера з властивою їй харизмі застала маленьку собачку зненацька, хоча та все ж винна... і Товстолес знайшла, як маленька тварина може понести своє покарання.

"Собача в'язниця! Всі, хто кусав людину, потрапляв до собачої в'язниці. Ти будеш там, якщо ще раз вкусиш людину. Зрозуміло тобі? Ти що, не боїшся собачої в'язниці чи що?", - каже їй Лєра Товстолєс.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

У цей момент актриса близько-близько притискається до собаки, а той починає гарчати. Хоча так близько підносити обличчя до злої тварини – не найкраща ідея.

Лєра Товстолєс, фото: Instagram

"Я б так не ризикувала перед обличчям, шрам від того гарантований. Перевірено на досвіді", "Боже бусинка така, а яка це порода?", "Мій собака теж кусає людей. Дякую за ідею, як їй загрожувати!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Лєра Товстолєс потрясла попою заради борщу: "Нехай навчить"

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Жіночого кварталу" Лєра Товстолєс зігнулася в тоненькому купальнику на кухні: "Ух яка мала"

Знай.ua писав, зірка "Жіночого кварталу" Лєра Товстолєс захистила Єфросинину та її російську мову: "Поливали г*вном"