Дружина відомого українського гумориста, зірки творчого об'єднання "Студія Квартал-95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрія Ткача любить радувати свою аудиторію свіжими публікаціями, а також ділитися подробицями їхнього веселого сімейного життя. За Вікторією в соцмережі Instagram слідкує близько 290 тисяч людей.

Головною героїнею нової публікації Вікторії стала донька Ліза. Для багатьох школярів початок навчального року після 3 місяців відпочинку є тим ще випробуванням, але дівчинка не сумує і вже з вечора налаштовує себе на день у школі.

Сім'я ткачів, фото: Instagram

Донька гумориста показала, які запальні танці влаштовує на ніч. Вона стрибала, розмахувала волоссям і навіть тверкала п'ятою точкою.

"Нічний dance у вашу хату 🔥))) Налаштовується на школу ..😅🤪🤣 Її танці для вас..)))" - написала дружина Ткача.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Дівчинці вдалося підняти настрій усім шанувальникам. Вони відзначили, наскільки сильно виросла Ліза, назвали її фурією та заявили, що вона стає справжньою артисткою, вся у батька.

Коментарі - instagram.com/viktoriya_tka4/

Коментарі - instagram.com/viktoriya_tka4/

Раніше ми писали про те, що Юрій Ткач стане футболістом, захопивши із собою Степана Казаніна із "Кварталу 95": "Вже пішли кричати"

Як повідомляв Знай.ua, Юрій Ткач із "Квартал 95" став Tinder-воїном і влаштував окупантам пастку: "Потрібно якось армії допомагати"

Також портал Знай.ua писав, що зірка "Квартал 95" Юрій Ткач влаштував дітям свято життя, ще й для ЗСУ грошенят "підкинув": "Разом"