Українська актриса Ганна Кошмал, відома глядачеві завдяки ролям у таких проектах, як "Слуга народу" та "Свати", написала пост, пов'язаний із війною.

Дівчина заявила, що військові дії вчать її жити сьогоденням. Без планів на завтра, наступного тижня, місяця чи року. І це рятує.

Анна Кошмал, фото з Instagram

"Зазвичай спогади в пам'яті здаються набагато ціннішими, ніж тоді, коли ми їх проживаємо. Тільки відчуваючи цю цінність зараз, я відчуваю себе по-справжньому живою. Щаслива, коли сміються рідні, коли я маю можливість просто бути поруч, навіть мовчки", - пише Ганна Кошмал у публікації.

Також дівчина періодично може просто зупинитись на вулиці, подивитися на небо та зрозуміти, що її проблеми зовсім не критичні. У шкільні роки вона вважала, що світом керує кохання, але подорослішавши змінила свою думку.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Анна Кошмал, фото: Знай.ua

"Я впевнена, що тільки в коханні знайдемо відповідь", "Добре сказано. Батьку величезний привіт. Ви дуже схожі на нього. Ми з ним навчалися в одній школі, пам'ятаю його десятикласником", "Щоправда, коли проживеш моменти, потім згадуєш їх з теплотою", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ганна Кошмал зі "Сватів" заявила, що війна вже "на порозі" у росіян, путін постарався: "За вами йдуть"

Як повідомляв "Знай.uа", Ганна Кошмал зі "Сватів" розповіла про дзвінки Федора Добронравова: "Їм із цим жити, не мені"

Знай.ua писав, Ганна Кошмал зі "Сватів" з огидою відгукнулася про Добронравова і Кравченка, які підтримали путіна: "Це принизливо"