Відомий телеведучий, гуморист, продюсер та актор Юрій Горбунов, а також чоловік Катерини Осадчої та батько прекрасних дітей продовжує нагадувати про те, що телеканал "1+1" вирішив розморозити 12 сезон шоу "Голос країни", але випускати його на "ТЕТ".

У зв'язку з цим в інтернеті користувачі розділилися на два табори. Те саме стосується і романтичного шоу "Холостяк" на СТБ.

Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube

[quote author=""]"7 днів до старту сезону, який перервала війна! Пісня завжди була душею українців! Пісня - це колискова в дитинстві, пісня це натхнення, пісня це патріотичний дух під час війни! Пісня - наше ДНК!", - пише Юрій Горбунов у публікації.

Він записав відеозвернення разом із Катериною Осадчою, щоб заявити, що мета у них одна – благодійна – допомогти воїнам ЗСУ.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Юрій Горбунов, фото: Instagram

"Які ж ви молодці", "Вибачте, але не вчасно", "Чому моя мама каже, що я милий, це правда?", - пишуть користувачі у коментарях.

Це ж Юрій Горбунов виставив у Instagram Stories, щоб більше людей побачили цю інформацію щодо можливого їх улюбленого телевізійного шоу.

Юрій Горбунов, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Юрій Горбунов показав для кого запалив з Олею Цибульською на одній сцені: "І знову..."

Як повідомляв "Знай.uа", Катерина Осадча порівняла російських чоловіків, які тікають так само, як наші жінки від війни: "Не нація, а сміття"

Знай.ua писав, Вакарчук пішов з "Голосу країни", поки Надя Дорофєєва та Оля Полякова змогли здивувати: "Повіками об'єднували"