Настя Каменських часто викладає щось у Instagram і цього разу вона заговорила про те, як їй приємно було взяти участь у благодійному проекті, який стосується дітей.

За її словами, хоч так і є – діти наше майбутнє. Тому вже зараз малюки потребують нашого кохання та підтримки, особливо ті, яким довелося виїхати з регіонів тимчасово окупованих рашистами... втратити будинок, рідних та близьких.

Настя Каменських, фото: Instagram

"Ми, дорослі, маємо зробити все можливе, щоб повернути цих дітей до нормального життя, допомогти подолати їхні страхи, зменшити біль, повірити у власні сили та у світле майбутнє", - пише Настя Каменських у публікації.

Через це співачка наголосила на одній дівчинці, з якою їм вдалося познайомитися ще у Скадовську, на фестивалі. Голос цієї малечі одразу викликав мурашки – вона гордість українців, як і мільйони інших дітей. І разом із Каменськими вони виконали сильну пісню "Я - Україна".

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Настя Каменських. Фото: скрін youtube

"Це настільки сильно і щиро, сльози течуть рікою від вашого виконання", "Україна наша сильна, до божевілля кохана, і головніше буде вільна", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських розповіла, як маленькі українці підняли її бойовий дух: "Наш промінчик віри"

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських прийшла до дітей у сукні з глибоким декольте: свято та видовище

Знай.ua писав, Настя Каменських приставила губки до довгастого пристрою і розповіла, який шанс їй випав: "Стану частиною"