Шанувальники Джонні Деппа не хотіли нічого, крім того, щоб актор зустрічався зі своїм адвокатом Каміллою Васкес під час його телевізійної справи про наклеп проти колишньої дружини Ембер Херд.

Незважаючи на їхню хімію на камеру, Васкес заперечувала, що між нею та її клієнтом було щось романтичне.

Але, за іронією долі, Депп вже зустрічається з одним зі своїх адвокатів: Джоель Річ. Два роки тому лондонський адвокат представляла актора у його справі про наклеп у Великій Британії проти Sun.

Ось все, що потрібно знати про повірену Деппа, яка стала дівчиною.

Джонні Депп і Камілла Васкес, кадр з відео

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Річ зробила дуже успішну кар'єру в галузі права та є партнером своєї лондонської юридичної фірми Schillings.

"Вона має багатий досвід у суперечках про наклеп, конфіденційність та авторські права, нещодавно вона була частиною команди, яка виграла велику справу про конфіденційність і авторське право в очах громадськості, а також нещодавно очолила гучний позов про наклеп , - йдеться у повідомленні. до її профілю компанії.

Річ відвідував середню школу у шановній та історичній університетській школі Північного Лондона.

За даними LinkedIn, школа, заснована в 1850 році, є "найкращою незалежною денною школою для дівчаток віком від 4 до 18 років".

Джоель Річ, фото: Twitter

Річ також здобула вищу освіту в Сполученому Королівстві. З 2003 по 2006 рік вивчала право у Бірмінгемському університеті.

Після університету вона продовжила навчання в юридичній школі BPP, де спеціалізувалася на ЗМІ та розвагах, інтелектуальній власності, комерційних та приватних придбаннях, відповідно до неї Linkedin.

Коли вона береться за гучні справи, Річ явно любить свою усамітнення.

Акаунт Річ в Instagram налаштований як приватний, і має всього трохи більше 200 передплатників. Однак вона здається відносно активною у публікаціях.

В даний час Річ одружена, але зараз вона проходить етап розлучення. Також відомо, що у обраниці Деппа двоє дітей від колишнього чоловіка.

Джонні Депп

Нагадаємо, що Джонні Депп розпочав стосунки з адвокатом Джоель Річ після суду з Ембер Хердом: "Ми, очевидно, зблизилися".