Відома українська модель журналу Playboy, колишня солістка гурту NikitA та ведуча шоу "Зірковий шлях" Даша Астаф'єва активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram і частенько посвячує фанатів у найвідвертіші подробиці життя, за яким стежить понад 590 тисяч людей.

Про волонтерську діяльність Даші Астаф'євої під час війни з росією відомо багатьом. Дівчина місяцями чистила картоплю для військових, підтримувала будь-які ініціативи, а зараз вирішила особисто нагодувати киян. Вона стояла на роздачі безкоштовних обідів у столиці.

Скріншот із Instagram, Даша Астаф'єва

"Просто проявіть увагу до Ба та Ді. Купіть букетик у Ба біля метро або запитайте у сусідського Ді, яка допомога йому потрібна. Це найкращий подарунок, який можна зробити їм 1 жовтня, в День людини поважного віку!" - порадила Астаф'єва.

Також Даша запропонувала допомогти такому прекрасному проекту, зробивши донат. Один обід коштує 60 грн, можна нагодувати багато бабусь. Артистка зазначила, що фізична допомога нужденним набагато сильніша за інформаційну, і деяким "диванним експертам" потрібно більше робити для країни.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

"Це не докора інтернет-військам. Але багатьом з нас треба вгамувати своє его. Йти та допомагати!" - заявила звезда.

Раніше ми писали про те, що Даша Астаф'єва грубо висміяла Тіматі, Джигана та сина Пєскова під час мобілізації в рф: "Заламують під*расію"

Як повідомляв Знай.ua, зіркова волонтерка Даша Астаф'єва перетворилася на "фею борщу" для людей похилого віку: "Наливала в баночки"

Також портал Знай.ua писав, що Даша Астаф'єва затуманила голови українцям чуттєвими фотографіями та нагадала про важливе: "Дивимося в очі"