Відома українська журналістка Влада Седан, яка також є дружиною футболіста з національної збірної та "Арсеналу" Олександра Зінченка, частенько розміщує свіжі пости на своєму акаунті в соцмережі Instagram. За дівчиною слідкує понад 615 тисяч людей.

Влада Седан має гарну та підтягнуту фігурку, яку після пологів дуже швидко повернула до ідеальної форми. Молода мама любить демонструвати різні частини тіла, але без зайвої оголеності, і всі в захваті від того, як вона виглядає.

Седан та Зінченко з донькою, фото з Instagram

Наприклад, нещодавно дружина футболіста розмістила відео, де вона гуляє вулицями Лондона зі своїми вірними друзями – двома французькими бульдогами.

Скріншот з Instagram, Влада Седан

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показати ще

Для прогулянки Седан обрала об'ємний світшот та коротенькі шорти, які чудово підкреслюють довгі та худі ніжки. Образ вийшов повсякденним, але від цього не менш чудовим.

"Найкраще кардіо-прогулянка з двома бульдозерами", - написала дівчина.

Публікація Влади вже за традицією набрала безліч лайків та позитивних коментарів. Дехто навіть порівняв її з леді Діаною.

Коментарі - instagram.com/v.lada_sedan/

Раніше ми писали про те, що дружина Зінченка Влада Седан підказала, чому краще не радіти Аллі Пугачовій: "Наживка"

Як повідомляв Знай.ua, дружина Зінченка Влада Седан зворушила кадрами з донькою Євою - росте справжньою принцесою: "Прекрасні"

Також портал Знай.ua писав, що Влада Седан поскаржилася на те, що Зінченко зробив із доньки футболіста Філа Фодена: "Звичайно, справа рук..."