Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетника Крістіна показала, як насолодилася чарівним відпочинком у раю з пальмами та золотистим піском. Ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вже пішов восьмий місяць героїчного протистояння українців орді російських окупантів і багато хто вже в нетерпінні чекає на перемогу та можливості насолодитися відпочинком. Серед таких і Крістіна Решетник, яка вирішила поринути у теплі спогади із довоєнного життя.

Христина Решетник. Фото: скрін youtube

Так, дружина Григорія Решетника опублікувала архівний ролик із відпочинку у воістину райському місці з пишними пальмами та чистим, золотавим піском. Христина Решетник у купальнику безтурботно крутиться на гойдалці та насолоджується теплим сонцем. Вона зазначила, що хоче перемогу та втілити ці спогади у життя.

"Хочу перемогу і щоб було отак. Фото-архів", - підписала ролик дружина телеведучого.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Українці приєдналися до бажання Христини, щоб перемога настала якнайшвидше.

"Де такий рай?) Де ця краса знаходиться?", "Всі ми хочемо перемоги! Нехай так буде!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, що ведучий "Холостячки" Григорій Решитник вразив українців раптовим визнанням: завдячує Києву всім.

Також наш портал інформував, дружина ведучого "Холостяка" Григорія Решетника поскаржилася на труднощі та "потягла" чоловіка до психолога: "Такий настрій".

Крім того, наш портал інформував, Ірина Федишин показала, хто не дає їй занудьгувати під теплим іспанським сонцем, далеко від чоловіка та дітей: "Буде гаряче".