Знаменита українська співачка Настя Каменських розповіла, що приготувала для воїнів ЗСУ корисний та крутий сюрприз, який уже на півдороги до передової. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Настя Каменських як артистка робить дуже багато для воїнів ЗСУ та простих українців. Вона невпинно виступає на благодійних концертах, підтримує інформаційний фронт, доносячи всю правду про те, що відбувається в її рідній країні, і просто підтримує людей своєю творчістю.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Настя Каменських розповіла, що завдяки останнім благодійним виступам їй удалося зібрати кругленьку суму, а на неї придбати крутий сюрприз для захисників на передовій. Співачка зазначила, що вже дуже скоро її подарунок потрапить до рук воїнів та допоможе їм у боротьбі з окупантами.

"Головною метою моїх концертів у Марбельї та Аліканте було зібрати кошти на дрони для наших ЗСУ. Завдяки придбаним квиткам на мій концерт, вже купили 2 круті дрони DJI Mavic 3 загальною вартістю понад 220 000 грн., які вже дуже скоро дістануться передової", - поділилася виконавиця.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показати ще

Раніше портал Знай повідомляв, Настя Каменських розповіла, як маленькі українці підняли її бойовий дух: "Наш промінчик віри".

Також наш портал інформував, Артем Пивоваров зупинив концерт і пустив скупу чоловічу сльозу разом із шанувальником: "Людності немає ціни".

Крім того, наш портал інформував, Настя Каменських після повернення Потапа в Україну показала, як за "спекою" нудьгує інший хлопець: "Пограємо і головне..."