Співачка, артистка та фіналістка 7 сезону "Голосу країни", красуня з "Жіночого кварталу" Марта Адамчук розповіла про виступ на всесвітньо відомій виставці.

Вона виконувала українські пісні іноземним представникам, які, у свою чергу, потім підходили та говорили, що розуміли абсолютно все на рівні відчуттів, хоч нашу державну мову не знають.

Марта Адамчук. Фото: скриншот Youtube

"Тому що зараз у нас мова одна на всіх. Зійшовши зі сцени, дізналися про обмін полоненими і що наші військові вирушають додому. Думала, серце моє не витримає вчорашнього дня - хотілося і плакати навзрид і радіти тому, яким воно стало – наше щастя сьогодні... Найвища цінність – людське життя", - пише Марта Адамчук.

Вона постала у білій, шикарній сукні, з усмішкою на обличчі та з мікрофоном у руці. Один раз - сильно зігнувшись, представши перед камерою боком. Їй акомпанує фортепіано.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Марта Адамчук. Фото: скриншот Instagram

"Я рада, що розділила з тобою такий важливий день!", "Це чудово...", "Як завжди душевно", "Ти молодець! Дуже душевно!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Марта Адамчук разом із Pianoboy зачарували шанувальників найпопулярнішими піснями війни: "Ми виплакали"

Як повідомляв "Знай.uа", Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" зізналася, як на неї негативно вплинули пологи: "Як у вас справи?"

Знай.ua писав, сяюча від щастя Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" змусила українців повірити в чари: "Маленька принцеса"