Андрій Бєдняков - відомий український телеведучий, гуморист, який запам'ятався всім за участю у тревел-шоу "Орел і Решка".

Нещодавно він розповідав про 7-річчя своєї доньки, з якою йому не вдалося зустрітися в цей важливий день. Як виявилося - вдалося, вчасно, не так як останні кілька років. Адже вона перебуває у США разом із мамою Анастасією Короткою. Жінка зараз показала зворушливе відео.

Андрій Бєдняков, фото: Знай.ua

"Найголовніший подарунок для Ксенії, це був тато, так всього на кілька годин, потім Андрію треба було летіти до Нью-Йорка вести благодійний захід, а потім одразу в Україну, але це був найкращий подарунок. сказала, що тато краще навіть триповерхової хатинки для ляльок", - пише Анастасія Коротка у публікації.

Для дівчинки влаштували невеликий квест. По будинку були розкидані папірці з написами – подивитися там чи там таку підказку. Наприкінці приємний сюрприз.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Андрій Бєдняков, фото: Instagram

"Ви що мені потоп наробили", "Це найкраще, що я бачила, за останні 3 дні... нехай усі дітки будуть поряд з татами та мамами", "І хвилювалася, як ви сходами бігли", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Андрій Бєдняков з "Орла та Решки" згадав, як щороку спізнюється на важливе свято дочки: "Хоч би з мамою пощастило"

Як повідомляв "Знай.uа", маленька дочка Андрія Бєднякова з "Орел і Решка" вирішила відмовитися від усього: "Діти повинні"

Знай.uа писав, Андрій Бєдняков з "Х-Фактора" довів, що він не такий, як Потап - майже у ЗСУ: "Звичайно боюся, але... Навіть дружина не знає"