Дружина актора студії "Квартал 95" Степана Казаніна Наталія народилася і довгі роки жила в росії, але зараз активно підтримує Україну та засуджує путіна, який розв'язав цю страшну війну. У Instagram жінка часто ділиться своїми переживаннями та думками.

Наталія Казаніна знову торкнулася теми війни в Україні, яка встигла стати її домівкою за стільки років життя. Жінка зазначила, що українці не з чуток знають, що таке свобода, тому 24 лютого для всіх був очевидний вибір - боротися за неї, проте ціну доводиться платити величезну.

Скріншот із Instagram, Наталія Казаніна

"21 вересня доленосний і наполегливий містер Вибір в черговий раз постукав у ваші двері, двері росіян. Тих людей, які дуже люблять дурити і нічого не робити. Навіть для себе. Навіть для своїх дітей. І як з'ясовується, навіть задля збереження свого життя", - висловилася дружина артиста про мобілізацію в рф.

Казаніна зазначила, що росіяни дуже бояться мобілізації і не дарма зараз тікають із країни, немов щури з тонучого корабля. Наталія впевнена, жителі рф ще не відчували справжнього страху, як українці, і все найжахливіше тільки попереду.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Мобілізація в Росії, скріншот: YouTube

"Страх - це коли ракета проноситься над твоїм дахом з пекельним свистом і ти розумієш, що навряд чи встигнеш добігти до ліжка своєї дитини... Ось що, дійсно, моторошно! Як моторошно і те, що ви досі не зрозуміли, що тепер ви - теж вороги ... Ви - щось, що господареві простіше засунути в м'ясорубку, ніж прогодувати..." - заявила жінка.

Однак вона наголосила, що всі росіяни ще мають вибір - не йти на війну, не вбивати, не вмирати. Поки що за покарання загрожує лише штраф, але він врятує безліч життів і долю самого обираючого.

"Так що, капітани очевидність, свобода чи мобілізація, ізоляція, репресії? Свобода чи стадо? Причому те, що йде на забій…", - написала Наталія.

Раніше ми писали про те, що дружина зірки "Квартал 95" Степана Казаніна показала, які безглузді погрози їй "прилітають" від росіян: "У тролів загострення"

Як повідомляв Знай.ua, дружина Казаніна з "Квартал 95" заявила, що завжди відчувала себе в росії незатишно, а тепер їй страшно: "Між нами безодня"

Також портал Знай.ua писав, що дружина Степана Казаніна з "Квартал 95" жорстко "розправилася" з росіянами: "Нечисть продовжує грати нашими життями"