Популярна українська виконавиця та екссолістка гурту "Время и стекло" Надя Дорофєєва зовсім недавно розійшлася з артистом Вовою Дантесом і вступила у стосунки з їхнім спільним другом Михайлом Кацуріним. Артистка часто розповідає про своє життя в Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Надя Дорофєєва вирішила відповісти на декілька цікавих питань у новому сюжеті шоу "ЖВЛ". Теми стосувалися її особистого життя, вподобань і минулого.

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

Наприклад, вранці співачка любить випити латте, а ще вона хотіла б врятувати усю Україну від росії в ролі супергероїні, якби випала така нагода. Наразі Наді не вистачає сім'ї, а на хейт вона перестала реагувати після 10 років роботи у шоу-бізнесі.

"Найбільше шкодую... Ні про що. Я втілила свої дитячі мрії стати співачкою, я навіть бачила свій костюм, як виглядатиму на сцені", - сказала зірка.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Найбільше Дорофєєвій було некомфортно працювати під час туру через проблеми зі зв'язками та розриву меніска. Погана звичка артистки - завжди говорити правду, а ось на питання про провальне побачення вона не змогла відповісти, адже завжди була в серйозних стосунках.

"Навіть не було такого періоду, щоб я ходила на побачення. Я ніколи не пробачу коханій людині поганих слів за спиною. Коли я була закордоном, зрозуміла, що Україна найпрогресивніша. Сьогодні для мене справді відомі люди - військові, лікарі та волонтери. Після перемоги хочу, щоб ми всі поїхали до Криму", - відповіла на запитання Дорофєєва.

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва зізналася у гірких сльозах, опинившись під землею: "Коли з Мишком?"

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва порадувала українців яскравими знімками з дитинства: "Кумедна та мила"

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва влаштувала з Позитивом те, чого всі так довго чекали: "Кидаю..."