Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

З дня на день Анна Трінчер офіційно стане дружиною блогера Олександра Волошина, проте перед розписом вони вирішили згадати одну дуже важливу традицію, яку почитали наші пращури. Хлопець захотів особисто попросити руки та серця дівчини у її матері, приїхавши до неї додому з букетом та зворушливою мовою.

Скріншот з Instagram, Анна Трінчер

Відео молодята показали шанувальникам. Мама Анни дуже розчулилася, почувши слова Олександра, а сам він виглядав сором'язливим.

"Жаночко, я офіційно прийшов просити руки твоєї доньки, моєї коханої. Обіцяю все життя любити, оберігати, спонсорувати", - сказав Волошин.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Показати ще

Жінка заявила, що тепер він член їхньої родини та обійняла майбутнього зятя, а Трінчер ледь стримувала сльози. Розпис у пари призначений у РАГСі на 24 вересня, а Волошин прийшов до мами співачки за день до цього, хоча всі вже знали про їхнє рішення одружитися.

Раніше ми писали про те, що Олександр Волошин заінтригував "вагітністю" Анни Трінчер, віддавши їй усі гроші: "Моя реакція"

Як повідомляв Знай.ua, Трінчер розповіла, як "проміняла" кар'єру на Волошина, а потім завдяки йому ж "прогреснула": "Як це вийшло"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Трінчер готується до двох операцій одразу після весілля з Волошиним: "Їх треба видаляти..."