Відома українська виконавиця Наталія Могилевська не змогла стримати напливу емоцій, коли побачила, що довелося пережити захисникам Маріуполі, які повернулися з російського полону. Про це свідчить її реакція на сторінці в соціальній мережі instagram.

Наталія Могилевська – одна з тих зірок, які намагаються бути максимально відвертими у спілкуванні з шанувальниками. Вона активно веде свою сторінку в соцмережах, де ділиться не лише фото чи відео з виступів та особистого життя, а й власними переживаннями, роздумами та емоціями.

Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Наталія Могилевська поділилася уривком ролика, знятим одним із захисників Маріуполя, якого вдалося врятувати із російського полону. Також вона додала кадри героїв, що вже прибули в Україну, - виснажених, але, на щастя, живих.

"Наші бійці за Маріуполь, наші захисники України, наші герої! Я щаслива. Просто до сліз! Молимося за всіх наших хлопців! Нехай усі повернуться додому", - поділилася Наталія Могилевська.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Наталя Могилевська ледь не вибухнула від щастя, яке їй подарував театр та віддана публіка: "Щоразу".

Також наш портал інформував, Ольга Сумська згадала молодість та перші поступи у столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично і зворушливо".

Крім того, наш портал інформував, що ведуча "1+1" Соломія Вітвіцька не почала мовчати і показала, чим займаються українські зірки за кордоном: "Алексєєв не дуже".