Популярна українська телеведуча, актриса театру та кіно Лілія Ребрик поділилася сильним постом у соціальній мережі. Вона звернулася до українців і попросила не дивитися на новини в Росії і на їх мобілізацію.

Цю публікацію Лілія Ребрик оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

«Мобілізація, мітинги, квиток на літак за мільйон, 300 000 новеньких лад. Яка нам справа, що там у них? Нам своє робить! Ще один прожитий день завдяки ЗСУ, а значить - ще на день ближче до перемоги! #славаукраїні», - звернулася до публіки українська актриса.

Потрібно віддати належне Лілії Ребрик. Її слова виявилися справді сильними, і українська публіка це оцінила. Деякі з фанатів вирушили до розділу з коментарями, щоб підтримати свого кумира.

Лілія Ребрик, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

«Поважаю», «Так!!! Якє відношення їхнє має до нас, окрім "Хай пощезнуть», «Будуть гн*ди на нашій землі, але наших воїнів дуже жалко. Хай Бог береже кожного від цих виродків», «Мені все одно, що у них там, хай пропадуть з нашої землі, залишуть нас у спокої ці нелюди.Слава Україні, я вірю, що разом ми вистоїмо», «Гарно сказано! По нашому! Дякую!», «Який чарівний образ. Парасолька супер!», - залишають відгуки користуваці соцмережі.

Коментарі на пост Лілії Ребрик у Instagram

Коментарі на пост Лілії Ребрик у Instagram

Коментарі на пост Лілії Ребрик у Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Лілія Ребрик та Булітко з "Дизель шоу" вміло потролили росіян, які злякалися "бавовни" у Криму.

Нагадаємо, Лілія Ребрик раптово змінила діяльність і пішла стопами Сергія Притули.