Дрю Беррімор пожартувала у вівторок, 20 вересня в епізоді свого ток-шоу, що вона може прожити роки, не вступаючи в інтимну близькість.

"Що зі мною не так, що шість місяців не здаються дуже довгим терміном? " - запитала 47-річна акторка "Бетмена" у аудиторії "Шоу Дрю Беррімор", розповідаючи про недавнє одкровення Ендрю Гарфілда про те, що він дотримувався целібату протягом півроку.

"Я подумала: "Так, ну і що?" , - сказала 47-річна Беррімор про зізнання 39-річного актора.

Коли Росс Метьюз втрутився: "Це заголовок: "Дрю може піти на шість місяців, нічого страшного"", зірка "Крику" поправила суддю "РуПола у дрэг-рейсингу", пояснивши, що насправді вона може утримуватись від сексу роками.

Дрю Беррімор, фото Instagram

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Зізнання Беррімор відбулося через місяць після того, як Гарфілд сказав у підкасті Марка Марона, що він "морив себе голодом" у сексі та їжі, граючи священика у фільмі 2016 року "Мовчання".

Зірка "Дивовижної Людини-павука" назвав цей досвід "духовним" у серпневому інтерв'ю, пояснивши: "Щодня я виконував купу духовних практик. Я створив для себе нові ритуали. … У мене були досить дикі, трипові переживання".

Що стосується Беррімор, зірка фільму "Нецілована" також відверто говорила про своє сексуальне життя протягом багатьох років.

У лютому 2021 року володарка "Золотого глобуса" зізналася 42-річному Метьюзу, що вона переспала з партнером у машині, а також зазначила, що віддає перевагу "м'якому" або "природному" освітленню в приміщенні.

Беррімор тричі була одружена з Джеремі Томасом, Томом Гріном та Віллом Копельманом.

Нагадаємо, що "Відчайдушна домогосподарка" 47-річна Єва Лонгорія захопила спортивним тілом у бікіні.

Раніше ми повідомляли, що Леді Гага ледь не погрожувала людям і розплакалася через дощ.