Відомий український музикант, соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка розповів, що війна докорінно змінила його ставлення до свого друга - Колі Сєрги. Цим він поділився на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Олег Скрипка поділився теплим фото, на якому позує в компанії музиканта Колі Сєрги та знаменитого телеведучого та ресторатора Даніеля Салема. Лідер групи "ВВ" зізнався, що товаришує з Колею Сєргою, але до повномасштабної війни ставлення до нього було іншим.

Олег Скрипка. Фото: скрін youtube

"Мій дружбан - Коля Сєрга. Він найталановитіший артист, дуже хороша людина. Я давно його знаю і поважаю. Російськомовний одесит. Прикольний, душевний. Але я до одеситів ніколи серйозно не ставився. Тому що думав: ну, жертви російської пропаганди... Пам'ятник Катерині, вся їхня історія...", - зізнався Олег Скрипка.

Олег Скрипка зізнався, що коли Коля Сєрга перейшов українською мовою, вступив до лав ЗСУ та почав робити все те, що зараз спостерігають українці, він докорінно змінив свою думку про нього.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

"Я ніколи, ніколи не міг на це чекати від Колі! Я його знав, але виявляється, це справжня сильна людина. Він розуміє, що і як відбувається на планеті", - зізнався музикант.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Даніель Салем спалахнув лютою ненавистю до окупантів і заявив, що вони не варті "звання" орків: "Просто – ніщо".

Також наш портал інформував, Сергія Жадана "скасували" в Європі, коли він намагався зібрати гроші на ЗСУ: "Гроші на їжу? Будь ласка".

Крім того, ми писали, Коля Сєрга розповів неймовірну історію маріупольських спецназівців, які вижили в самому пеклі: "Віра робить чудеса".