Популярний український виконавець, колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес привіз до батьківського будинку свою нову кохану Дашу Кацуріну. Ролик посиденьок з мамою він опублікував у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва розірвали відносини ще навесні і з тих пір особливо активно перебувають у центрі зору шанувальників, яких цікавлять усі деталі особистого життя. За цей час багато хто став на свої місця. Стало ясно, що у Наді з'явився Михайло Кацурін, а в її колишнього чоловіка – Даша Кацуріна.

Дантес та Кацуріна. Фото: скрін instagram

Так, Вова Дантес показав кадри, які вкотре підтвердили, що між ним та Дашею Кацуріною справді все серйозно. Артист привіз нову "невістку" до мами та зняв коротенький ролик. Вони дуже весело провели час із мамою, яка пригостила їх чаєм та смаколиками.

Втім, без "драми" не обійшлося, Дантес дуже хотів зняти маму на відео, але вона не погоджувалась на вмовляння зіркового сина та відверталася від камери.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

"Приїхали до мами з Дашею Кацуріною. Мама, як завжди, не хоче зніматися, але вона показала свою робочу сторону", - підписав Дантес.

Раніше портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва порадувала українців яскравими знімками з дитинства: "Кумедна та мила".

Також наш портал інформував, Вова Дантес розповів, як ставиться до нового хлопця Дорофєєва та про інтим з Кацуріною: "Бринза в голову б'є і ми..."

Крім того, ми писали, Михайло Кацурін показав, як проводили весь вільний час із Надею Дорофєєвою після розлучення: "Ось вам трохи "хоум відео".