Андрій Бєдняков - відомий український телеведучий, гуморист, який запам'ятався всім за участю у тревел-шоу "Орел і Решка".

Нещодавно він розповідав про 7-річчя своєї доньки, з якою йому не вдалося зустрітися в цей важливий день. Більше того, він розповів, що два роки поспіль запізнювався на День Народження, а зараз чисто фізично не може виїхати з України через війну.

Андрій Бєдняков, фото: Instagram

Андрій поділився в Instagram Stories скріншотом із коментарів до однієї з його публікацій. Там зомбований росіянин написав величезний текст із наративами, які він почув по телевізору, що стосується 8 років тощо.

"Господи невже стільки ідіотів в Україні. Ви вибрали клоуна навіщо? Тому, що він був проти війни на Донбасі і обіцяв припинити будь-якими способами. Багато обіцяв, виконав нічого. Навіщо Росія ввела війська, а не завалила вас бомбами, як ви Донбас прасуйте 8 років? Для того, щоб жертви мирних скоротити максимально", - пише він.

Популярні новини зараз

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Андрій Бєдняков, фото: Знай.ua

Далі немає сенсу виділяти щось із його тексту. А Андрій Бєдняков навіть відповів цій людині, витративши трохи часу і влучно пожартував.

"Ти вже з військкомату пишеш, православний?", - зазначив телеведучий.

Андрій Бєдняков, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Андрій Бєдняков з "Орла та Решки" згадав, як щороку спізнюється на важливе свято дочки: "Хоч би з мамою пощастило"

Як повідомляв "Знай.uа", маленька дочка Андрія Бєднякова з "Орел і Решка" вирішила відмовитися від усього: "Діти повинні"

Знай.uа писав, Андрій Бєдняков з "Х-Фактора" довів, що він не такий, як Потап - майже у ЗСУ: "Звичайно боюся, але... Навіть дружина не знає"