Українські знаменитості намагаються допомагати Україні перемогти в кровопролитній війні, яку почала росія на чолі з путіним.

Використовуючи великий вплив на публіку, відомі люди збирають чималі суми. Українська телеведуча Катерина Осадча, яка відома за передачею "Світське життя", теж не зупиняється ні на хвилину і стала затійницею нової ініціативи.

Катя Осадча. Фото: instagram.com/kosadcha/

Дім для дітей - така назва проєкту, який започаткувала телеведуча Катерина Осадча разом із благодійним фондом “Твоя Опора”. Його мета - придбати для дитячих будинків сімейного типу нове житло, бо своє вони втратили через війну.

Першими стали Целухіни, що опікуються 10 дітьми-сиротами. Родина з Луганщини, місто Рубіжне. На війні вони не лише втратили дім, який самостійно будували, а й батька сімейства.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

"Там дуже трагічна історія, - каже телеведуча Катерина Осадча. - Матір Ірина разом із найстаршою власною донькою та ще 10 дітьми-сиротами, яких вона взяла під опіку, на початку війни евакуювалися на Івано-Франківщину. Її чоловік вирішив залишатися у Рубіжному, щоби наглядати за їхнім домом. Але росія не щадить нікого і нічого. Під час чергового обстрілу загорівся їхній будинок. Намагаючись його погасити, батько загинув."

Спільно з “Твоєю Опорою” телеведуча оголосила збір у 3,2 млн грн на нове житло для Целухіних. Бо та квартира на 44 кв.м, у якій вони проживають зараз, не придатна для зимівлі. Там немає опалення.

Збір за посиланням.

До ініціативи Катерини Осадчої та “Твоєї Опори” приєдналося також семеро українських дизайнерів - Іван Фролов, Лілія Пустовіт, Олена Рева, Ельвіра Гасанова, Руслан Багінський, Юлія Магдич та Артур Кулаковський. Вони розробили ексклюзивний патріотичний дроп, який розігруватимуть серед усіх, хто задонатив більше 100 грн на будинок для родини Целухіних.

Катя Осадча, сукня від Frolov, фото: Соня Плакидюк та JetSetter

"Це вбрання дизайнери розробили спеціально для нашого проєкту, - розповідає Катерина Осадча. - На капелюсі Руслана Багінського всередині вишито "Ніч яка місячна, зоряна, ясная", в Артура Кулаковського на куртці - вірш Ліни Костенко, Ельвіра Гасанова та Юлія Магдич створили неймовірної краси вишиванки, а Лілія Пустовіт, Іван Фролов та Олена Рева - ідеальне вбрання на день перемоги. Ці речі в єдиному екземплярі і будуть розіграні серед тих, хто задонатив для родини Целухіних. Свого роду приємний бонус для людей, які прагнуть допомагати."

Катя Осадча, сукня від Gasanova, фото: Соня Плакидюк та JetSetter

Дроп від українських дизайнерів розігруватимуть протягом місяця. Про результати повідомлятимуть на сторінках в Instagram Катерини Осадчої та фонду "Твоя опора".

Важливо, розіграш проводитимуть лише серед тих, хто задонатить більше 100 грн. Задонатити можна тут і зробити це потрібно не анонімно (вказати свої прізвище, ім‘я та контакт), щоби організатори могли сконтактуватися.

Нагадаємо, що Катерина Осадча попросила українців "забути" про Аллу Пугачову та Собчак.

Раніше ми повідомляли, що Катя Осадча назвала справжню мету свого повернення в Україну, і вже побудувала плани на майбутнє.