Телеканал СТБ повідомив дату повернення романтичного шоу "Холостяк" із 12 сезоном та Алексом Топольським - 30 вересня.

З цього моменту головний герой активізувався у соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 27 тисяч людей. Зараз хлопець поділився лише однією фотографією - але дуже розмовляючою з нашими захисниками, яких вдалося повернути з російського полону.

Алекс Топольський, фото: Instagram

"Це не просто люди на фотографії, це справжні герої, яких Брюс Вілліс грає у всіх його голлівудських міцних горішках... ось у цих хлопців реально міцні горішки! Кожен із цих героїв – символ незламності духу, символ незалежності та свободи. Низький уклін!", - пише Алекс Топольський у публікації.

За його словами, наші герої – символ витонченої та дипломатичної гри вищого рівня, звичайно ж, з боку нашого керівництва. Він дуже сподівається, що про захисників України зовсім скоро знімуть фільм, документальний чи художній. І щоб у ньому був присутній Брюс Вілліс, але вже як дублер.

Популярні новини зараз

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Алекс Топольський, фото: Instagram

"Справжні герої, приклад для майбутніх поколінь", "Вони до глибини душі героїчні люди, серце розривається", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, "Холостяк" Алекс Топольський вирішив повчити українців, як жити - перед 12 сезоном: "Дарма анкету не заповнила"

Як повідомляв "Знай.uа", Андрій Хветкевич назвав імена тих чоловіків, до яких відчував симпатію на "Холостячці": "Вони мені не світять"

Знай.ua писав, "Холостяк-12" Алекс Топольський познайомиться з матусею і подарує нову троянду: "Місце у фіналі?"